Éxit de la Mostra de Monòlegs en Valencià

0
306

La 4a Mostra de Monòlegs en Valencià omplí de gom a gom el Calaluna, local que es va quedar menut per a tanta gent que no volia perdre’s l’espectacle nocturn, en el preàmbul del dia de la 28 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera.

Aproximadament un centenar i mig de persones assistiren a la 4a edició dels Monòlegs, els quals des de la Trobada de Manuel, van recollint els aplaudiments del públic. En esta ocasió, Isabel i Maria, Fèlix i Jordi van posar en escena situacions quotidianes, les quals en boca dels intèrprets van aconseguir que practicàrem un dels exercicis més terapèutics coneguts: riure’s de nosaltres mateixos.

Vicent Andrés Estellés, homenatjat enguany a totes les Trobades arreu del País, les dones fadrines en la trentena, les últimes tendències depilatòries, la pèrdua de la passió després d’anys de matrimoni, la terrassa d’un bar de platja a les dues i mitja de la matinada… van ser alguns temes dels monòlegs que s’escenificaren ahir, davant d’uns assistents que, com a bons valencians i valencianes, s’ho passaven de meravella al voltant d’una taula, després d’haver assaborit el soparot i fet baixar per les goles el vi fresc del celler de l’establiment.

comissio 8042013La Comissió 28 Trobada fa els darrers ajustos

La Comissió 28 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera no ha parat de reunir-se estes últimes setmanes perquè tot vaja com una seda el proper diumenge, 21 d’abril. S’han hagut de realitzar alguns canvis d’última hora per acollir en el circuit de tallers de la Trobada a aquelles comunitats educatives de la comarca i a aquelles entitats socials i culturals que s’incorporaven a la festa pel valencià.

Enguany s’ha batut un rècord de tallers, prop de 120, de paradetes informatives d’entitats, sobre les 30, i esperem que l’assistència, provinent de tots els racons de la Ribera, siga també multitudinària.

Aquelles persones que preferesquen deixar el cotxe a casa, poden optar per fer servir la línia de metro que arriba fins a Castelló de la Ribera i que té una parada a pocs metres de l’emplaçament de la Trobada. Hi haurà també qui preferisca embarcar-se en l’aventura de vindre a la Trobada d’Alberic amb el col·lectiu la Ribera en Bici, que recorrerà la ciclo ruta, des d’Alzira, amb el Vine-te’n a la 28 Trobada en bici, una activitat que va guanyant solidesa any rere any.

La 5a Jornada Gastronòmica és, així mateix, una proposta molt interessant per a tots aquells que volen passar el dia a Alberic, per gaudir de l’espectacle Un viatge per la Mediterrània, el qual tancarà els actes del dia de la Trobada.

Si busqueu més informació respecte a la 28 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera podeu adreçar-vos a la pàgina oficial de la Coordinadora gentdetrobada.org.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here