La Potabilitzadora no estarà acabada enguany segons Compromís

1
366

Els regidors de Compromís en la Potabilitzadora

En març de 2011, l’aleshores conseller de Medi Ambient, Juan Cotino, i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, van col·locar la primera pedra de la potabilitzadora a La Garrofera d’Alzira. En aquell moment el Sr. Cotino, en declaracions a la premsa, va anunciar que les obres començaven de seguida i amb elles s’acabaria amb un problema històric que tenia la Ribera. L’alcaldessa d’Alzira també assenyalava que eixa primera pedra significava donar una solució “històrica  per als nostres veïns”.

Fa un mes aproximadament, el vicepresident del Consell, José Císcar, garantitzava que la planta potabilitzadora que està construint-se a Alzira entrarà en funcionament abans d’acabar l’any. En aquell primer moment es parlava d’un termini d’execució de 18 mesos. Com es pot comptabilitzar, han passat més de dos anys, és a dir 25 mesos. Això sí que és històric.
I també serà històric el temps que tardarà en acabar-se, perquè els regidors de Compromís per Alzira, Diego Gómez, Adelaida Pau i Paco Gimeno, visitaren divendres passat l’estat de les obres i han constatat que, al ritme que van, segurament els terminis que diu el Conseller Císcar no es compliran. Segons Diego Gómez, portaveu del grup municipal Compromís per Alzira, “estem davant un nou incompliment de la Generalitat i ja són més de 20 anys que els alzirenys i alzirenyes conviuen amb els nitrats i ara, amb els pesticides”.
Compromís per Alzira considera que la instal·lació dels filtres de carbono actiu és una sol·lució immediata però el problema de l’aigua continuarà latent pels nitrats. Per això Diego Gómez insisteix, “exigim a la Generalitat Valenciana la finalització, de manera urgent i prioritària, de les conduccions d’aigua i la posada en funcionament de la Potabilitzadora de La Garrofera per tal de garantir el subministrament d’aigua potable de superfície de qualitat a Alzira”.
Diego Gómez
Portaveu Compromís per Alzira

 

1 Comentario

  1. Ostras!!!!! Tres funcionarios, sin pegar un palo al agua. Así nos va España. Dedíquense a trabajar, que lo único que hacen es descalificar a los funcionarios, políticamente no me identifico con nadie. La próxima foto póngase el casco y cojan una pala aunque solo sea para aparentar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here