Un centenar de ciclistes a la Trobada d’Escoles en Valencià d’Alberic

0
206

Una de les apostes més atractives ,naturals i saludables, per arribar a la 28 Trobada la Ribera en Alberic, es la organitzada pel colectiu “La Ribera en Bici”, conjuntament amb la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de La Ribera. El recorregut tindrà una distancia aprox. de 13 kms. i una durada estimada en 1 h, 30’.

Dia de la Trobada

– 9,00 h., Eixida des de la Plaça Major, amb direcció al Camí Materna, per arrivar a Carcaixent, (hora estimada 9,25) on en la Plaça de l’Ajuntament, s’unirà un altre grup de gent, per a continuar cap al Pont Medieval, camí CV-5440, carretera CV-545 (1 km.), fins arrivar al Camí Algoleges.

– 10,15 h, en els Antics llavaners d’Alberic

– 10,30 h, es farà l’entrada a l’Entaulat de la Trobada, situada en la Avinguda  de La Glorieta.

– 17,30 h., tornada pel mateix camí.

Recomanacions de “La Ribera en Bici”

Revisar la bici-roba cómoda i gorra-anorac-aigua i menjar-útils per avaries- l’ús del casc es aconsellable. Cadascú es responsable d’ell mateix i dels menors que l’acompanyen.

Segons elresident de la Coordinadora de Centres, Joan Cortés; “es preveuen mes de cent persones, que vindràn amb bici, per reivindicar l’ús del vehicle “no contaminant”, perque a mes de reivindicar el valencià, nosaltres també donem acollida a altres projectes socials, que d’alguna manera, signifiquen una millora de la qualitat de vida dels riberencs i riberenques.”

Eduardo Sala / corresponsa

Ciclistes camí de la Trobada d’Antella

l

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here