Prop de 250 escolars participen en la campanya «En valencià» d’Alzira

0
287

La Plaça del Carbó d’Alzira ha acollit, este matí,  les activitats al voltant de la campanya “En valencià”. Una activitat en la qual han participat al voltant de 250 persones, comptant els escolars dels diferents centres educatius de la localitat i el públic en general que s’ha acostat a participar-hi.

Per mitjà d’activitats com la sopa de lletres, els jocs de paraules i l’aparaulats, s’han desenvolupat accions de promoció i normalització del valencià.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat la bona acollida que tenen sempre estes activitats. “Els centres escolars de la ciutat responen de forma molt positiva a estes activitats que redunden en el benefici últim dels nostres menuts i que servixen per a promocionar la nostra llengua. Seguirem col·laborant amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en totes aquelles activitats que considerem rellevants i importants per a la ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here