Sueca arregla la passarel.la amb càrrec al pressupost d’EL Perelló

0
490

El responsable de l’empresa que realitzarà els treballs de condicionament de la passarel·la del Perelló, ha visitat este matí la infraestructura junt a la regidora de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca, Pilar Moncho, i l’enginyer municipal, per a comprovar l’abast dels treballs. “Ens hem reunit este matí amb els responsables de l’empresa per a concretar les obres que permetran que la passarel·la estiga apta este estiu per al pas de viandantes, amb el compromís que, després de l’època estival, s’arreglarà en la seua totalitat”, ha assenyalat Moncho.

Després del conflicte sorgit arran de la propietat de la passarel·la i l’obligació del seu manteniment, la regidora de Serveis ha volgut deixar clar que “Sueca, com a municipi de què depenen en última instància les EATIMS, es farà càrrec de la passarel·la. Però, ja que l’Ajuntament del Perelló, com a responsable, no s’ha comportat com deuria, i s’ha desentés del seu manteniment, l’Ajuntament de Sueca pagarà el cost dels treballs en la passarel·la però se li descomptarà a l’Ajuntament del Perelló dels diners que se li transferixen. Anem a arreglar-la, perquè pensem que és una infraestructura molt important per al comerç i la vida del Perelló, i sobretot per a l’economia local, però el cost dels treballs anirà a càrrec dels pressupostos de l’Ajuntament del Perelló, que és qui es beneficia del seu funcionament i qui hauria d’haver-se fet responsable de la seua conservació”.

Respecte al moment de la seua construcció, Moncho afirma que “és cert que va ser l’Ajuntament de Sueca qui va recepcionar les obres, però és que, en aquell moment, no existia l’entitat local menor del Perelló. A més, se li transferixen les competències respecte de les seues infraestructures dos anys després de la seua creació com a entitat local menor”.

Finalment, Moncho assegura que “va a arreglar-se i el gasto es carregarà al pressupost de l’Ajuntament del Perelló perquè no volem que la tornen a abandonar, ara que estarà una altra vegada en funcionament. I si no estan conformes, poden acudir novament a un contenciós, ja que els agrada tant, i que siga un jutge qui determine definitivament a qui correspon el manteniment de la passarel·la”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here