La Fundació Sambori lliura els premis este divendres en el marc de la Trobada d’Alberic

0
466

 La Fundació Sambori, per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar, va crear els Premis Sambori, adreçat a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes (EOI).

El concurs de creació literària, i els treballs podràn anar acompanyats d’il·lustracions. Les obres seran en valencià, originals, individuals i de tema lliure.

 Dins de les activitats  de la 28 Trobada de centres d’ensenyament en valencià de la Ribera, a celebrar el 21 d’abril 2013, hi han els següents actes per al:

Divendres 19 d’abril 2013

 

Teatre Liceu d’Alberic -LLiurament dels Premis Sambori 2013

 A les 18,30 h. Lliurament Comarcal

A les 19,30 h. Liurament de les obres  d’Alberic

 4ª Mostra de Monòlegs en Valencià

 Bar-Cafeteria CALALUNA, en l’Avinguda La Glorieta

 Amb les interpretacions, de:

Maria Mochoí – Isabel Mocholí – Felix Gonzàlez, i Jordi Serrano

La regidora d’Educació i Cultura, Dolors Palomares que es troba al front de la Comissió Organitzadora, ha manifestat a Riberaexpress, “el gran esforç que están fent tots els integrants per a que les coses isquen bé, així com, la magnifica resposta dels jóvens voluntaris, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local, G. Civil, Policia Autonòmica, Associacions Cultural i Esportives d’Alberic, Comerços, Centres Escolars, Tallers participants, per a que esta 28 Trobada a Alberic, siga recordada i servisca perquè els nostres visitants (als que es considerem com amics) coneguen el nostre poble, la nostra gastronomía i gaudisquen del Paratge Natural de la Muntanyeta, monuments histórics, i seguisquen visitant-nos després.”

LLIBRETS INFORMATIUS

 Els llibrets de la 28 Trobada, ja s’han enviat als centres escolars i entitats col-laboradores, segons Palomares. Els veïns d’Alberic ja poden arreplegar-los en els comerços col·laboradors o bé dirigint-se als centres oficials de l’Ajuntament.

Eduardo Sala / corresponsal

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here