Verdú fa colíder a l’Alzira amb els seus gols davant el Dénia (2-0)

0
502
David Verdú

La UD Alzira ja és colíder del grup VI de la Tercera Divisió després  la victòria d’esta vesprada al Suñer Picó davant el Dénia (2-0) gràcies als dos gols anotats per David Verdú. Al descans s’arribà amb empat a 0 gols.

El conjunt alacantí ha jugat tot el segon temps amb un home menys per expulsió d’un jugador a les acaballes de la primera part.

El Novelda i l’Alzira encapçalen la classificació amb 62 punts, per davant de l’Elx-Ilicità amb 61 i del Castelló que suma 60 punts. El lider ha perdut en La Nucia (1-0) i el Castelló sols ha pogut empatar en Gandia (0-0.

Posteriorment el nostre company Sergi Rosell ampliarà esta informació amb la seua habitual crònica del partit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here