Poemes per la Igualtat en Alzira (VIDEO)

0
359

El Grup de Debat per la Igualtat, d’Alzira, va organitzar, el passat divendfres, el I Recital de “POMES PER LA IGUALTAT” en el bar Andrés, amb la finalitat d’oferir una activitat oberta on tot el món puguera participar amb la lectura d’un poema, al mateix temps que conèixer la biografia i obra de autores i autors per visibilitzar les poetesses, autores que amb els seus poemes han tramés les experiències pròpies, han ressaltat situacions de desigualtats per raó de sexe, etc., i que la història de la literatura han tingut o tenen oblidades, com per exemple Cristina de Pisan, a la que s’ha qualificat com “el primer escriptor professional de la literatura francesa” i una de les dones més notables de la Edat Mitjana.

 D’altres que en la actualitat són autores de referència en els estudis reglats, com per exemple Maria Mercè Marçal, d’Homes que també les seues obres mostren una inquietud interioritzada en defensa de la igualtat.

 Es llegiren versos de Mario Benedetti, de Antonio Martínez i Ferrer; versos d’ autores hispanoamericanes, com el escollit per Fernando. D’altres inèdits, com els de Vicent, Tomás, María.

En definitiva, una velada agradable on poguérem gaudir de la lectura amb molt bona companyia.

Després de l’experiència tan positiva, les persones que formem part de l’Associació “Grup de Debat per la Igualtat”, ja estem pensant en repetir-la, així que organitzarem un altre recital  l’any que bé, i els emplacem a participar en ell.

VIDEO: Enllàç Alzira Té Veu: http://www.alzirateveu.es/noticies/2013/2013_04-12-RECITAL-PO%C3%88TIC-PER-LA-IGUALTAT.html

Remei Pau

Associació “Grup de Debat per la Igualtat”

https://www.facebook.com/grupdebatperlaigualtat.alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here