Mont-Blanc Hosteleros construeix un complexe hoteler a Alberic

0
421

Imatge virtual del futur complexe

En el Polígon Industrial I-3, situat entre la carretera d’Alberic-Masalaves i l’Autovia Valencia-Albacete, junt amb les naus inacabades de Vidal i la Gasolinera, s’està construint un complexe hostaler, per la firma, Montblanc Hostalers, S.R.L., que disposarà de restaurant, hotel i saló de Jocs.

 Roberto Pons, gerent de Mont-Blanc Hosteleros, que es trobava en els treballs de buidatge dels terrenyss, ha comentat, que el complexe constarà d’un hotel, de 24 habitacions, sobre una superfície de 3.300 m2. damunt d’un restaurant de 1.300 m2. i d’un saló de jocs, de 1.000 m2., separats entre si.

 FASES DE CONSTRUCCIÓ

 La primera que s’ha iniciat ja, es construirà el restaurant, amb un soterrani de les mateixes dimensions, que servirà d’aparcament. Es preveu la seua inauguració entre noembre i desembre del 2013.

La segona, començarà acabada la primera (principis 2014), amb la construcció del Saló de Jocs (una espècie de mini-Las Vegas, amb diversitat de jocs) i damunt del Saló de Joc i el Restaurant, l’Hotel de 24 habitacions.

Després de setmanes de negociació i diverses reunions de treball per a trobar la major viabilitat al projecte,l’alcalde d’Alberic, Antonio Carratalá ha arribat a un acord amb la societat MontBlanc Hostalers per a l’obertura d’este complexe hostaler.

 En les condicions del conveni està com a principal clàusula que tots els empleats del futur complexe siguen veïns d’Alberic. En la primera fase, es preveu la creació d’ entre 20 i 25 llocs de treball, i una vegada finalitzat el complex, es preveu que la seua plantilla estiga composat per uns 60 treballadors directes.

 La inversió inicial serà d’al voltant d’un milió d’euros encara que la inversió final superarà els 5 milions d’euros.

 Este èxit, segons l’Alcalde d’Alberic, «no és fruit d’un dia, sinó d’uns quants mesos de treball buscant la forma d’atraure empresaris a Alberic, i a pesar de la difícil situació econòmica i desocupació, és per a alegrar-nos d’haver aconseguit este complexe, i açò demostra que amb esforç i treball podem aconseguir majors metes. I encoratja als veins/es, a continuar confiant en les possibilitats del nostre poble.”

La situació es perfecta, al costat de la Autovia Valencia-Albacete, amb eixides en les dos direccions, estació de serveis, Alberic i el seu Paratge Natural “La Muntanyeta”, a un pas.

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here