Els productes valencians menú principal de la I Fira Gastronòmica d’Alzira (VIDEO)

0
386

La gastronomia valenciana serà l’eix central de la Setmana i la I Fira Gastronòmica d’Alzira, segons ha manifestat hui el president de l’Associació Gastronòmica El Bullit, Jorge López, durant la presentació d’este event a la Casa de Cultura. Una setmana que es desenvoluparà del 3 al 12 de maig i que contarà amb concursos d’arròs i de fotografia, xerrades, exposicions, subhasta benéfica i sopar solidari.

Un event que ha contat amb importants patrocinadors de municipis com Cullera, Algemesí, Carcaixent i Alaquàs ,però «que no ha estat massa recolçat per empreses d’Alzira», manifestava López de forma sorprenent als mitjans de comunicació.

Els que s’han volcat amb el sopar solidari, segons ha destacat López són «els tres millors restaurants del món que ens han regalat un llibre firmat per a la subhasta, així com els jugadors del València que han enviat un baló signat per tota la plantilla».

VIDEO: 

http://alzirateveu.es/noticies/2013/2013_04-12-PRESENTACI%C3%93-PRIMERA-SETMANA-GASTRON%C3%92MICA-A-ALZIRA.html

Jorge López president d’El Bullit

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here