El Centre Comercial Vilella, o millor dit les obres al 40% d’execució, «estan en el mercat» segons l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas perquè algun empresari o grup d’inversió el compre a Bankia i puga finalitzar les instal.lacions inacadabes per culpa de la crisi econòmica.

Amb un inversor disposat a culminar la torre de babel actual el consistori mataria dos objectius d’un tir; importants ingressos per a les arques municipals i una considerable disminució de l’atur en la capital de la Ribera.

Bankia molt interesada

«Bankia té molt d’interés en vendre el complexe comercial», assegurava este migdia Bastidas davant els mitjans de comunicació, citats per donar a conèixer la finalització pleïts creuats entre l’Ajuntament, CISA, Tenisquash i l’antic agent urbanitzador.

Contenciosos desestimats i retirats

Bastidas, criticada en diverses ocasions per l’oposició per no saver resoldre els pleïts satisfactòriament, s’ha ficat en esta ocasió la medalla del consens; “amb el bon quefer del govern municipal hem aconseguit que tots i cadascun dels contenciosos respecte  el PAI de Vilella, siguen o bé desestimats, o bé retirats». I ha destacat especialment, «que el Centre Comercial Vilella retire el seu contenciòs administratiu contra l’Ajuntament en reclamar 46 milions d’euros, que CISA retire el seu contra l’Ajuntament reclamant 2,2 miliones d’euros i que, la tercera part implicada, Tenisquash, també retire el seu contenciós reclamant 1,6 miliones d’euros”.

Una culminació de les negociacions «amb èxit» que permetran; en primer lloc acabar la carretera de Vilella, una petició molt reclamada pels veïns i usuaris i donar solució a algunes de les qüestions de conexió pendents i posteriorment culminar el 20% que li resta a la urbanització del PAI Vilella».

  VIDEO: