La falla Sucro promociona el seu llibret dedicat a l’associacionisme de Sueca

0
295

No fa encara ni un mes que el foc de la cremà posava el punt final a les Falles de 2013. No obstant això, la Falla Sucro no ha volgut deixar passar l’oportunitat de donar a conéixer a tot el municipi el treball realitzat per alguns dels seus components en la confecció del llibret, del qual se senten especialment orgullosos. “Enguany hem decidit, mitjançant el nostre tradicional llibret, donar a conéixer una representació del moviment sociocultural de la ciutat de Sueca. Ens hem adonat que el nostre municipi té un gran dinamisme, i això es demostra en la gran quantitat d’associacions, societats, clubs i altres col·lectius, en totes les vessants possibles que hom pot imaginar, com la cultural, esportiva, musical, tradicions populars, lúdiques, religioses, etc.”, explica Salvador Masó, president de la comissió.

Per això, la seua intenció al publicar esta obra ha sigut, una vegada més, “anar més enllà de la consideració festera amb què se sol identificar al món faller, atribuint-li, a més, una dimensió sociocultural”. El llibre, per a tota aquella persona interessada, arreplega informació i fotografies d’una gran varietat d’associacions i col·lectius del municipi, pertanyents als més diversos camps, gràcies al qual el lector podrà fer-se una idea del ric i ampli ventall associatiu amb què compta el municipi. Les associacions i col·lectius que han participat en la confecció del llibret han sigut: Grup de Danses L’Almogàver, Club Amics de la Pilota de Sueca, Club Gimnàstica Rítmica Aceus, Associació Numismàtica i Filatèlica Xúquer, La Muixeranga de Sueca, Tabalaina, Societat Ateneu Musical de Sueca, Club de Correr Peus Quets, Moto Club de Sueca, Societat Unió Musical de Sueca, La Xala, Club Triatló Sueca, Escola de Danses de la Ribera y Consell de la Joventut de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here