Maria Sanchis abandona la UCI i es recupera satisfactòriament en La Fe

0
584
Maria amb sa mare el dia de la seua elecció

La fallera major infantil d’Alzira 2012, Maria Sanchis Fuster, es troba ja en planta després de passar varios dies en la UCI de l’Hospital La Fe de Valéncia on va ser ingresada el passat 31 de març en patir un greu accident, el primer dia de Pasqua, a la partida del Forn de Carrascosa d’Alzira.

«Tot i tindre, encara, les visites restringides, «Maria està molt bé, ha experimentat una milloria bestial» segons ha comunicat la família a Riberaexpress, una família que es troba «molt agraïda» davant l’interés mostrat per la salut de la fallereta per part de tot el món faller alzireny.

Tot i que desconeixen el temps de la recuperació, els pares asseguren que la condició de fallera de Maria «no corre cap perill» i que prompte podrà estar amb les seus companyes i companys de la falla Plaça La Malva, comissió a la que pertany.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here