Desvien malalts de les consultes de Sueca a l’Hospital d’Alzira, segons Compromís

0
297
Hospital de la Ribera

Des de COMPROMÍS volem denunciar que el personal sanitari de l’ambulatori de Sueca, està observant darrerament una disminució considerable del nombre de malalts citats a diferents consultes d’especialistes.

Sembla ser que aquesta disminució del nombre de malalts està relacionada amb el nou sistema de citació, amb el qual el pacient no disposa de l’opció de triar el poble, la data de la consulta o el metge pel que va a ser atés. La citació ve imposada des de l’Hospital d’Alzira, llevant qualsevol opció al malalt, prioritzant les citacions a l’Hospital i per tant disminuint el nombre de pacients atesos al Centre d’Especialitats de Sueca. Això comporta molèsties als malalts que veuen que, en lloc de ser atesos a la nostra ciutat, s’han de desplaçar a Alzira per tindre l’atenció que abans tenien a Sueca mateix.

Els treballadors del Centre d’Especialitats de Sueca temen que aquesta disminució dels malalts atesos siga usat com a justificació per tal de dur a terme retallades dels serveis i consultes que s’ofereixen a Sueca.

Aquestes retallades contrastarien amb el manteniment de l’assignació econòmica que l’empresa gestora de l’Hospital de la Ribera rep de Conselleria, donat que aquesta assignació està lligada al nombre d’habitants i no al nombre de serveis. Per tant les conseqüències poden ser menys serveis oferts mantenint l’assignació econòmica.

COMPROMÍS, com a membre de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sueca, instarà el gerent i el comissionat de l’Hospital d’Alzira a mantenir una reunió amb representants municipals, amb l’objectiu irrenunciable que no desapareguen serveis que fins ara tenia assumits el Centre d’Especialitats de Sueca.

COMPROMÍS PER SUECA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here