Carcaixent i Ávila dediquen l’ofrena floral a Santa Teresa i es preparen per a la cremà (Video Ofrena Tribuna de Ávila)

1
313

«Açò és impressionant» repetix una i altra vegada el president de la JLF de Carcaixent, José Enrique Amores, sobre la festa fallera que revivixen este cap de setmana els 600 carcaixentins desplaçats a Ávila.

La despertà d’este matí ha estat apoteòsica amb 200 fallers llançant, sense parar, coets i petards al llarg dels 400 metres que separen la plaça «chica» de la plaça Major de la capital abulense. Després han assistit a una missa en la Catedral de Santa Teresa i a migdia tenia lloc l’Ofrena floral a la santa.

300 litres d’aigua de València en 20 minuts

Anit en la festa de la carpa es desbordaren totes les previsions, en tan sols 20 minuts s’esgotaren els 300 litres d’aigua de València elaborats allí mateix. I és que erem al voltant d’un miler de persones les que gaudirem de la discomòbil fins les 2 de la matinada, hora màxima permessa per les autoritats municipals.

Amores i les falleres majors, Cristina Jiménez i Rosa Cogollos estan «més que contentes» davant la resposta dels veïns; tot el món volia fer-se fotografies amb elles ahir tardarien al voltant d’una hora en anar de la falla a la carpa separades per tan sols un centenar de metres.

Durant la visita que feren a un partit de bàsquet i a una residència ataviades amb la indumentària fallera la gent es quedava bocabadada.

La fallera major amb el regidor de Festes d’Ávila

Com que les xarxes socials i els mitjans digitals com Riberaexpress oferixen al minut el queestà passant en Ávila, anit i, fins i tot, este matí han vingut més carcaixentins a la festa que no estaven previst.

Tans sols un però, «lamentablement hui definitivament s’acaba» manifesten amb pena Cristina i Rosa que estan disfrutant el que no està escrit.

VIDEO (Tribuna de Ávila):

http://www.tribunaavila.com/noticias/una-ofrenda-floral-a-la-santa-desde-valencia/1365358166

Diumenge 7 d’abril de 2013

09:00 hrs.- despertà pel monument i voltants.
10:30 hrs.- esmorzar a la carpa.
12:00 hrs.- missa.
13:00 hrs.- ofrena a santa Teresa.
14:00 hrs.- paella a la carpa.
18:00 hrs.- cercavila per la ciutat d’Ávila.
21:00 hrs.- castell de Focs artificials.
21:30 hrs.- cremà de les Falles.
22:00 hrs.- sopar a la carpa.

David Vidal / Enviat Especial

Riberaexpress / fotos: Ávilared   

1 Comentario

  1. Tendré que leer más asiduamente el Riberaexpress , porque el Kako no se había enterado que se estaba montando una fiesta fallera de Carcaixent en Avila.
    jaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here