200 participants en el III Torneig de Gimnàstica Rítmica de l’Alcúdia

0
286

El pròxim diumenge tindrà lloc al pavelló poliesportiu de la Ciutat esportiva de l’Alcúdia el III Torneig de Gimnàstica Rítmica, amb la participació de vora dues-centes gimnastes de Torrent, València, Mislata, Oliva, Sueca, Carlet, Alboraia, Guadassuar i l’Alcúdia.

Es tracta d’un torneig amistós que comptarà amb actuacions per conjunts i individuals i al qual s’estrenarà a nivell de competició el tapís que l’Ajuntament de l’Alcúdia va donar al Club el passat mes de gener.

La competició començarà a les 9 del matí i està previst que acabe amb l’entrega de trofeus al voltant de les 2 del migdia.

En la modalitat de conjunts s’atorgaran medalles en les categories mini-benjamí, benjamí, aleví i cadet, mentre que en individuals hi haurà premis per a les gimnastes mini-benjamines, pre-benjamines, benjamines, alevines, infantils i cadets.

El Club d’atletisme l’Alcúdia, és un club molt jove, – esta és la tercera temporada- i compta a hores d’ara amb més de 60 xiquetes que entrenen al Pavelló Cobert de l’Alcúdia, baix la direcció de Sandra Olarte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here