Satisfacció en el món faller d’Alzira perquè Maria Sanchis ja es troba «fora de perill»

0
579
Maria consolada per sa mare en la mascletà de Sant Josep 2012

L’evolució de la fallera major infantil 2012, Maria Sanchis Fuster ha sigut molt positiva en les últimes hores, fins i tot «ja es troba fora de perill» segons ha manifestat la família de la fallereta a la Junta Local Fallera. El seu president, Vicent Muñoz, que l’ha visitat en l’Hospital la Fe de València és moltrava «molt optimista» respecte a la recuperació positiva que està experimentant Maria després l’accident patit el passat diumenge a la partida del Forn de Carrascosa. Els metges li han retirat de forma progressiva la respiració assistida que rebia la simpàtica fallereta de la Plaça La Malva d’Alzira.

Els pares i familiars de la exfallera major infantil estan rebent nombroses mostres de suport i d’ànims, en data de hui han rebut la enviada per la coalició Compromís per Alzira; «volem fer-vos arribar el nostre suport i el major dels ànims per a que Maria es recupere plenament».

La seua falla està molt pendent d’ella des del primer moment i ha penjat en el seu facebook estes paraules de suport; «al assabentar-nos del greu incident, la falla se suma al suport que puga rebre la família. Des de la comissió de la falla Plaça Malva, esperem que tingues una prompta recuperació!
Quan vols algo, tot l’univers conspira perquè es complisca, i ací tens a 380 fallers desitjant que Maria prompte es pose bé.
Un abraç Maria, i molt d’ànim per a tota la família».

Un suport del món faller que també està arribant a la família mitjançant Riberaexpress. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here