Sueca reconeix el jove jugador de bàsquet, Carles Marín

0
403

A proposta del Club Bàsquet Sueca, l’Ajuntament de Sueca va oferir, dijous passat, un acte de reconeixement a un dels seus jugadors alevins, Carles Marín, per la seua brillant actuació en el recent Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques disputat en San Fernando (Cádiz), en el qual la Comunitat Valenciana va quedar en quinta posició. Acompanyat dels seus pares i familiars, del president i altres membres del Club, i dels seus companys d’equip, Carles va acudir al saló de plens de l’Ajuntament on li esperaven l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora d’Esports, Teresa Ribes, els quals, després de lloar la seua trajectòria esportiva, li van fer entrega de diversos obsequis.

En primer lloc, el president del Club Bàsquet Sueca, Miquel Furió, va destacar les grans aptituds de Carles per a este esport i el gran futur que té per davant. Va tindre paraules d’agraïment per als seus pares i el seu entrenador, així com per a l’Ajuntament de Sueca. Finalment, va fer entrega a Carles d’un quadro amb fotografies del Campionat com a record. La regidora d’Esports, Teresa Ribes, va iniciar la seua intervenció felicitant Carles i la seua família, així com al Club Bàsquet Sueca “per tot el treball que realitzeu, especialment amb l’esport base. Des de l’Ajuntament de Sueca continuarem treballant per a millorar i ampliar les nostres instal·lacions esportives, en la mesura de les nostres possibilitats”. Per la seua banda, l’alcalde, Salvador Campillo, va mostrar la seua satisfacció per “rebre a una futura figura del bàsquet nacional. El camí no serà fàcil, farà falta molt de sacrifici i esforç, però sobretot, no oblides mai la importància de continuar també amb els teus estudis”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here