L’Encontre entre la Verge de l’Esperança i Jesús Resucitat posa el punt i final a la Setmana Santa més multitudinària d’Alzira

0
383

A primera hora d’esta matinada Alzira ficava el pun i final a la Setmana Santa més multitudinària dels últims anys amb l’Encontre entre la Verge de l’Esperança i Jesús Resucitat a la Plaça Major d’Alzira.

Un encontre en el que han participat less confraries del Prendimiento, del Sepulcre i de Jesús Nazareno, en el que els coets i els focs d’artifici anunciaven la resurecció de Jesucrist i l’inici de la Pasqua.

El president de la JHHCC, Vicent Fábregues ha fet una balanç «tremendament positiu» d’una Setmana Santa que en la seua opinió, «ha sigut la més multitudinària dels últims anys», destacant especialment la processó del Divendres Sant, «a la que em consta que vingueren moltíssims forasters».

Fábregues i el regidor de Festes, Rafael Fita coincideixen en que «el bon oratge ha ajudat a que els dosels i les processons tingueren una participació i una assistència massiva».

Un moment de l’Encontre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here