Multitudinari Via Crucis en Alberic

1
564

 

L’encontre

 A les 7 del matí, van eixir de la Plaça de la Constitució, davant de la Parròquia de Sant Llorenç, per a dirigir-se a la Ermita de Santa Bárbara, enclavada en el Paratge Natural de la Muntanyeta, on es trova la putjà del Via Crucis, les imatges de Jesús Natzaré i la Mare de Déu de la Soledad, portats al muscle, acompanyats pel capellà, Guillermo Carrasco, Salvador Navarro, President de la Junta Central de Confraries, i per confrares i feligresos, amb un tota d’unes 500 persones.

Antonio Carratalá, Alcalde d’Alberic, va assistir com a portador en la imatge de Jesús Natzaré.

Una vegada fetes totes les estacions, i realitzat un xicotet descans, les imatges portades a muscles i en processó, tornaren al seu punt d’eixida, equidistant uns 3 km.

En la Plaça i abans de despedir-se les imatges, els portadors davanters de Jesús Natzaré, s’agenollen, davant de l’arribada de la Mare de Déu de la Soledad, fan una reverència, per a després posar-se cara a cara, es manté un silenci total en la plaça, on l’emoció està a flor de pell durants uns instants. Després tornen als llocs dels Arreglos.

Eduardo Sala / corresponsal  

Fotos: Eduardo Sala i Alberto Bisbal.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here