Ana Mª Moyá guanya el II Concurs de Dossers de Sueca

0
342

La segona edició del Concurs de Dossers de Setmana Santa de Sueca, organitzat per la confraria del Sant Sepulcre, ja coneix els seus guanyadors. Anit van ser entregats els premis que, en esta edició, han sigut per a Ana María Mollá Carbonell, qui va aconseguir el primer premi, dotat amb 150 euros, diploma acreditatiu i guardó, amb la Imatge de la Flagel·lació de Jesús. El segon premi va estar compartit entre Mª José Badía Marrades, amb la Imatge del Crist Jacent, i Celia Beltrán Albi, amb la imatge de Nostra Senyora dels Dolors. Les dos van empatar a punts i van rebre com a segon premi 50 euros, un diploma acreditatiu i guardó, cada una. El tercer premi, consistent en 50 euros, diploma acreditatiu i guardó, va ser per a Verónica Peral Gaspar, amb la imatge de Jesús Natzaré. El quart premi, dotat amb diploma acreditatiu de participació i guardó, va estar compartit, a l’haver obtingut també la mateixa puntuació, entre Inmaculada Blasco Mateo, amb la Imatge de Nostra Senyora del Sufragi, i Purificación Llopis Terrades, amb la imatge de Nostra Senyora de la Pietat. El quint i sext premi, dotats també amb diploma acreditatiu de participació i guardó, van ser, respectivament, per a la Junta Directiva de la Confraria del Santíssim Ecce Homo, i per a Ángeles Ferrando Ronda, amb la Imatge de Nostra Senyora de l’Esperança.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i el president i la germana major de la confraria del Sant Sepulcre, David Vercher i Mª José Badía, van ser els encarregats d’entregar els diferents premis als guanyadors. “El vostre entusiasme i esforç han aconseguit que la Setmana Santa de Sueca adquirisca, any rere any, més auge i una major devoció. Per això, vull felicitar totes les confraries de Sueca. També m’agradaria felicitar especialment a la confraria del Sant Sepulcre per esta iniciativa de crear un concurs de Dossers de Setmana Santa en Sueca”, va afirmar l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here