El Grup La Tardor torna a representar el via crucis en Carcaixent

0
443

La Setmana Santa carcaixentina està en plena celebració amb els trasllats que realitzen les diferents confraries religioses de la ciutat. Les disset germandats o confraries de la ciutat porten a terme diferents actes al llarg de la setmana.
Per a avui dimecres (d’acord amb la programació de la Junta de Germandats) està preparada la III Tamborada oficial de Setmana Santa de Carcaixent, que comptarà amb la participació de totes les bandes de tambors de la ciutat i que aniran acompanyades per les seues bandes convidades. Per a l’acte està programada una cercavila per tot el poble, amb una posterior concentració al Passeig per anar tots junts fins la Plaça d’Espanya on es realitzaaran els actes finals.

Processó de les Vestes
Més enllà dels actes tradicionals de la Processó de les Vestes, que serà Divendres Sant a partir de les 20 hores, i la Troballa (“Encuentro”) a realitzar Dissabte nit, el que destaca és la presentació per segon any del Via Crucis que representa el Grup de Teatre La Tardor de Carcaixent.

Èxit de participació

Demà dijous, a partir de les 19 hores, al Passeig de Carcaixent, el Grup de Teatre La Tardor representarà el Via Crucis. Una representació teatral, amb una visió i un guió ajustats al que expliquen les Sagrades Escriptures, del que va haver de patir Jesús fins que fou executat en la creu. Les Escriptures ens expliquen la sèrie d’aconteixements, amb marcat sentit tràgic, que va haver de passar Jesús al llarg del camí que el conduí des dels calabossos de Pilato fins el mont Calvari, on va ser crucifixat.

Així, el projecte teatral es defineix com una representació fidel d’allò que succeí a l’any 33 de la nostra era, d’acord amb els evangelis.
El Grup de Teatre La Tardor torna de nou amb aquest projecte per segon any. L’any passat ja va aconseguir un èxit de de participació ciutadana i, aquest any tant de bo la gent isca al carrer i acompanye la representació en el que és un dels projectes més encoratjadors del grup.

 David Vidal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here