El Boquera recull 200 kg de menjar per a ONG’s

0
517

 El centre públic José Mª Boquera de Carcaixent ha dedicat les jornades culturals que tradicionalment celebra a la solidaritat i la convivència.

 

L’escola Jose Maria Boquera celebra, com cada any les seues jornades culturals per a totes les xiquetes i els xiquets del centre, implicant també als pares i les mares en la realització de les activitats que se porten a terme.

Enguany s’ha repartit un programa d’activitats molt complet, amb unes portades per a infantil i primària que van eixir d’un concurs de dibuix entre els alumnes del centre. En la relació d’activitats que se faran durant els dies 26 i 27 de març a l’escola, podem trobar xarrades, documentals, tallers i fins i tot una tamborada i concert solidari a càrrec de la banda de cornetes i tambors.

Però sens dubte, l’acte més important per a l’educació en valors de solidaritat i convivència és l’aportació de menjar no perible per part de tots els alumnes, que portaran, cadascú, un quilogram de menjar com arròs, sucre, oli, llet o pasta per a donar a l’associació municipal de Càritas que s’encarrega d’atendre periòdicament moltes famílies necessitades de la ciutat.

“Per a nosaltres és tota una satisfacció poder donar una quantitat, que considerem important, de vora 200 kgs de menjar a les persones, que a més són veïns i veïnes del poble, famílies amb xiquets com els que acudeixen a la nostra escola cada dia, que hui estan patint aquesta crisi que tan durament ens assota i que sembla no tindre fi. Ho fem a més en un marc tan important com és unes jornades culturals dedicades a conscienciar els menuts de la importància de ser solidaris i de respectar-nos per conviure i aprendre tots, els uns dels altres”, comenta el director del centre, Rubén Benavent.

Amb aquesta iniciativa, el CEIP Jose Maria Boquera, referma el seu vessant compromés amb temes socials i culturals.  “Som un centre referent en la comprensió a la situació familiar particular de l’alumnat”, explica Benavent. “Per exemple, preparem un banc de llibres per al pròxim curs i oferim la possibilitat de comprar els llibres a l’AMPA del centre fent aportacions al llarg del curs per no fer un desembors de diners tan important al setembre, tot això gràcies a la col·laboració estreta i enormement cordial que existeix entre l’escola i l’Associació de Mares i Pares”, conclou el director.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here