Un espectacular Sepulcre s’obri esta vesprada junt altres interesants dosels en Alzira

0
430
Carlos Vayá amb els clavaris del Sepulcre

 

Dosel de la Santa Cena

Dosel de La Dolorosa

Les nou confraries que traslladaren, anit, els seus passos, ultimen en estos moments els seus dosels perquè a partir de les 7 d’esta vesprada puguen ser visitats pels veïns d’Alzira i de la resta de la comarca.

Riberaexpress ha descobert un espectacular Sepulcre, disenyat per Carlos Vayá, germà major d’esta confraria junt una dotzena de col.laboradors entre els que hi havia algun enginyer per programar les llums, el só i el moviment de la pedra que tanca el sepulcre.

Molts metres de suro, cartó i

Interior del Sepulcre

fusta i sis mesos de treball en una superfície pròxima als 300 m2 han donat pas a este dosel que no passarà inadvertit. Això sí una vegada en l’interior del local, -antic gimnàs Altius- en el carrer Doctor Ferran, els visitant necessitarà uns 5 minuts per adpatar les seues pupil.les a l’escasa llum de l’interior d’esta virtual cova en que han convertit les instal.lacions d’este baix comercial.

El clavaris del Sepulcre, Raúl Mortes Correcher i el seu fill, Raúl, es troben «molt satisfets» davant el resultat del dosel, en el que consideren «un any molt especial» per a ells, donat que ser clavari «és una vegada en la vida».

Este mitjà digital ha visitat també els dosels de La Santa Cena i de la Dolorosa que estaven ultimant-los, este migida, els seus confrares.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here