Set persones ferides en un accident la nit de la cremà

0
385

 

Un moment de l’accident

L’accident, en el que resultaren ferides set persones,  es va produir al carrer Ramón i Cajal, a l’altura del Bar Pitusa, quan un jove conductor va passar el semàfor en roig, i topetà contra dos vehicles que estaven estacionats. El cotxe era conduït per I.M.S, de 21 anys, i portava tres ocupants en el interior.

Un dels set ferits va ser traslladat en ambulància a un Centre Sanitari. El conductor va  fugir, en principi, però pasat un temps es va presentar voluntàriament en les dependències de la Policia Local d’Alberic,  on va donar positiu en el control d’alcoholèmia.

El jove ferit, una vegada curat, tornà a sa casa a les poques hores.

La desgràcia pogué ser major, ja que el accident, va ocòrrer a les portes del Casal Falla L’Amistat, on en aquell moment hi havien molts fallers assistint a la cremàs de la falla.

Intervingué una dotació de bombers d’Alzira, una ambulància del Samu, y els vehicles sinistrats foren retirats per la grua. La Policia Local d’Alberic, ha sigut l’encarregada de fer el corresponent atestat, i ara será el Jutge el que dictaminará les imputacions.

Eduardo Sala / corresponsal          

Fotos: Francis

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here