Empat injust de la UD Alzira contra el Crevillent en el Suñer Picó (1-1)

0
434
Frank Castelló en el Suñer Picó (arxiu)

Es confirma poc a poc la tendència de no aconseguir resultats merament positius al Suñer per part de la UD. La Unió Esportiva Alzira no va passar de l’empat davant un Crevillent molt defensiu i ple de baixes per a disputar el partit, però que van agafar el seu punt que val el seu pes en or davant la difícil situació esportiva en la que travessa el conjunt de alacantí. No obstant, els riberencs encara continuen en llocs de promoció d’ascens a la segona divisió “B”, empatant a 53 punts amb l’Elx Il·licità i Castelló i a cinc de distància amb el Novelda. La Nucia és l’únic equip que pot amenaçar a estos equips una plaça de promoció però a hores d’ara es troba a sis punts.

A la primera part de l’encontre, la UD atacà tímidament i pràcticament sense crear molt de perill per l’extraordinària defensa crevillentina. Malgrat això, el conjunt entrenat per Dani Ponz va tindre les seues ocasions. Una d’elles fou la de William, que és quedava sols davant el porter però es xiulà fora de joc. L’altra jugada al minut 26, començada per banda dreta que Gisbert no ho aprofità i el porter Victor Sanz parà sense molts problemes.

L’anècdota del partit sens dubte va ser la lesió de l’àrbitre Saul Ais al minut 33 a causa d’una forta girada de peu. L’encontre es parà uns set minuts i com el col·legiat principal no es recuperava, la resta de la primera part només la van xiular els dos seus assistents. A la segona part, s’incorporà un altre assistent per a completar el triplet arbitral amb Calabuig Llobregat.

A conseqüència de la lesió, és van posar uns vuit minuts d’afegit on va passar un poc de tot per part dels dos equips. El Crevillent va estar a punt de fer-se un auto-gol després  d’un centre des de la banda dreta blaugrana i pels minuts finals del mateix temps afegit, els visitants feien contraatacs  per mitjà d’Aleo sense perill al finalitzar jugada. El 9 del Crevillent va ser canviat als inicis de la segona part per una lesió muscular.

Ja a la segona part, els Tigres de la Ribera van començar amb domini de pilota però faltava profunditat ja que la defensa visitant estava fent una labor defensiva excel·lent. Però al minut 60, arribà el gol per a l’alegria de tota la parròquia blaugrana present. Un altre corner, centra Micó, rebutja la defensa del Crevillent i des de fora de l’àrea Gisbert engalta a la perfecció.

El gol va desencadenar un bon toc de baló per part de l’equip local però les contres perilloses del ‘Crevi’ no passaven desapercebudes i això ho van demostrar al minut 75, on Carrasco va batre a Joan després de que no rebutjara cap jugador de la UD el baló per a la desesperació dels aficionats.

Açò va fer que l’Alzira s’accelerara en tots els àmbits. De fet un poc més tard de l’empat, a la treta d’una falta que li van fer a Verdú, amb expulsió directa de Carrasco inclosa, faltà molt poc per a que desfera l’empat el conjunt blaugrana. La UD continuà insistint però no va poder ser. Finalment, acabà 1-1 l’encontre que desfà per complet la possibilitat de llevar-li el lideratge a Novelda, rival al que es mesurarà el pròxim dijous a les 20:30 de la nit a l’estadi de la Magdalena.

Fitxa tècnica

Alzira 1: Joan Castanyer; Óscar Prats, Mateos, Joan Onrubia, Coke, Micó,  David Verdú, Pierrick, Ortega, Gisbert i William (P. Agudo, Lluis i Marc).

Crevillent 1: Víctor Sanz; David Vendrell, Luis Ortiz, Tremiño, Luichi, Borja; Ángel, Pucho, Micro; Carrasco i Aleo (Cristian, Luigi i Guirau).

Gols: 1-0 m. 58 Gisbert, 1-1 m. 75 Carrasco

Àrbitre: Ais Reig, substituït per Calabuig Llobregat, al lesionar-se al m. 38. Amonestà als locals Marc i Ortega i al visitant Carrasco. Expulsà amb roja directa al  m. 76 a Ángel.

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 450 espectadors.

Sergi Rosell (@_SergiRosell_)

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here