Superstar representació al Gran Teatre en el Pregó de la Setmana Santa d’Alzira

0
339
El president de l’AVL i l’alcaldessa

 

Aureliá Lairon

La comissió de Joventut de la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira ha obtingut esta nit un gran èxit, amb la representació del musical Jesucrist Superstar de Miguel Fernández, en un acte previ al pregó de la Setmana Santa pronunciat pel cronista Oficial d’Alzira, Aurelià Lairón.

Davall la direcció d’Álex Puigvert han intervingut una trentena de membre de la comissió, entre actors, tècnics i ajudants de producció.

El Jesucrist de l’obra, David Hevilla, ha manifestat a Riberaexpress, només acabar la representació, «hem disfrutat moltíssim en l’escenari després d’haver assajat durant moltes hores des del passat mes de setembre i tenint en compte que sols tres companys representen alguna obra de tant en tant».

Quasi un miler de persones que omplien de gom a gom el Gran Teatre els ha tributat una espectacular ovació davant el bon quefer dels joves de la JJHHCC.

En els prolegòmens de l’acte va pujar a l’escenari, Xavi, un menut del Sepulcre en representació de

 

tots els xiquets i xiquetes confrares que duia una carta.

A més actuaren una representació de la banda de tambors de la JJHHCC i entre els assistents es trobava el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i l’alcaldessa d’Alzira.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here