Bon partit de la UD Alzira davant el Levante en l’encontre del 90 aniversari (1-2)

4
615
Nebot, Catalán, Bastidas i Pérez
El president del Levante va rebre una làmina de Ripollés

Quico Catalán i Javier Pérez
L’Alzira i el Levante abans de començar el partit

La UD Alzira ha fet un bon partit de 90 aniversari davant el Levante en el Suñer Picó tot i perdre per 1 gol a 2. Al descans ja guanyaven els blaugranes granotes davant el gols aconseguit en este primer temps per Roger.

En els prolegòmens del partit el president de la UD Alzira li ha entregat una làmina de Ripollés al president del Levante, Quico Catalán amb la presència de varios expresidents del club local, com Alfredo Suñer, José Furió i Pepe Bartolomé. També ha estat present el delegat en Alberic de la Federació Territorial de la Comunitat Valenciana, Eduardo Revert, el regidor d’Esports, Manolo Nebot i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, que s’incorporà al descans.

Els jugadors de l’escola han fet el corredor als jugadors dels dos equips quan saltaven a la ben cuidad gespar del Suñer Picó.

L’encontre ha sigut el típic amistòs en el que cap dels dos equips han arriscat per evitar lesions i on s’han vist algunes coses interesants del jove davanter llevantinista Roger, autor dels dos gols,  així  com de Juanlu i de El Zhar.

Per part local el pundonor de tots els jugadors i la magnífica jugada del gol, amb una gran assistència d’Héctor Micó que ha estat mol ben aprofitada per Pierrick per reduir, al mínim, les diferències en el marcador.

Tant JIM con Dani Poz donaren minuts als menys habituals

Ficha Tècnica 

Alineacions:

UD Alzira: Juan, Prats, Jorge, Lluis, Coke, Chelet, Miguel Ángel, David Verdú, Ferran, Marcos Campos i Ortega. Jugaren també, Toni, Agudo, Josua, Onrubia, Pierrick, Mateos,William, Gisbert, Marc, Micó i Adrián,.

Levante UD: Munua, Héctor Rodas, El Zhar, Acquafresca, Dukca, Nikos, Valdo, Juanlu, Lell, Marín i Fali. Jugaren també, Roger, Garabato, Pedro Ríos, Pedro López i Armando.

Árbitre: Escriche Guzmán

Gols: 0-1. m.31 Roger. 0-2 m. 44. Roger. 1-2 m.78, Pierrick

4 Comentarios

  1. lo mejor el traje del presidente de la ud alzira ……………….triste ver el suñer tan vacio en el 90 aniversario por una mala planificacion

  2. Enhorabuena a la directiva por este partido, traer un equipo de la primera division es una tarea dificil y como no agradecer al Levante este detalle, que le honrra y hace si cabe mas grande.
    Eso si el publico de Alzira, no merece mucho, la entrada de ayer lo corrobora, que pena, un acto de este tipo y que la gente no colabore.
    Amunt Alzira

  3. Que facil resulta faltar al respeto sin mas, creo que la primera parte del mensaje sobra, de la segunda ni que decir, pongase usted si lo sabe hacer mejor.
    Aqui en Alzira siempre lo mismo criticar sin mas, pero colaborar nada, repito no no merecen mas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here