Mer López: «Les falles d’Alzira estan molt més valorades desde fora del que ens pensem»

0
464
Mer en la processó de Sant Josep

Mer López assegurava unes hores abans de la cremà que «la realitat ha superat el meu somni», fins el punt de recomanar a totes les que tinguen alguna inquietut en este sentit que «siguen falleres majors d’Alzira».

El que ha viscut amb el seu càrrec fa que qualifique «d’indescriptibles» les nombroses experiències, tot i que es queda amb la Crida com l’acte que més li ha impactat.

A esta fallera de Camí Nou, que somniava amb ser «FM» des de ben menuda, li ha cridat especialment l’atenció que «les falles d’Alzira estan molt més valorades per a la gent de fora del que ens pensem».

Li ha sorprés «molt» que siguen nombrosos els forasters que venen a presenciar les mascletaes, així com «el respecte que m’ha tributat la gent allà on hem anat, a més dels elogis i les mostres de carinyo que ens han parat».

Entre les nombroses persones que ha conegut destacà la consellera d’Educació, Mª José Ca

Mer i Carla dos magnífiques reines

Mer conversant amb la consellera d’Educació

talá, després de pensar-ho prop de mig minut; «es va emocionar durant la mascletà, em donà la impressió que estima molt la festa i la coneix molt bé, la veig molt fallera, com jo».

Seré caminouera tota la vida

Cal rebelar que les companyes de la cort li han tret l’apelatiu de, «la Queen», que s’ha extés a les amigues i fins i tot entre els membres de la JLF. Unes companyes a les que apenes coneixia i que ara «son molt amigues meues». Respecte a la que fallereta major infantil, Carla Oliver, amb la que té molt de «feeling», reconeix que ha mantés «una relació molt especial, es dolça i es fa molt de voler».

Mer considera que els alzirenys «valoren molt la seua terra i la seua festa», fins i tot som uns privilegiats malgrat la crisi».

Va prometre que no li eixira cap llàgrima en el moment de la cremà i ho va complir tot i que la fallera major del Mercat, Vanesa Méndez, semblava una magdalena mentre la millor falla es consumia al mateix temps que el seu reinat.

I amb Riberaexpress com a testic digué el seu particular adéu; «seré fallera tota la vida, deixaré esta banda i continuaré sent caminouera, són les meues arrels i això no hi ha qui ho frene».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here