L’empresa de la Ctra. d’Albalat «vinculada» al PP i al Cas Gürtel segons Compromís

0
276
Grup Municipal Compromís

En el llistat de les empreses constructores que han donat donacions al Partit Popular figura Aldesa Construccions, empresa que ara cobrarà una indemnització per la mala gestió de Bastidas en aquest tema.
Segons Diego Gómez, portaveu del grup municipal Compromís per Alzira, “aquesta empresa sembla que està molt vinculada amb el PP i segons ha publicat la premsa va rebre contractes per un import de més de cent milions d’euros de la Generalitat Valenciana.”
A pesar d’això, a Alzira, el govern d’Elena Bastidas no va aconseguir arribar a un acord amb l’esmentada empresa que va denunciar el contracte darrere de paralitzar-se les obres d’urbanització de polígon de la Carretera d’Albalat per les sentències judicials que impedien el cobrament de les quotes als empresaris propietaris.
De confirmar-se aquesta greu notícia, resulta paradoxal que aquesta empresa rebera múltiples contractes d’obra pública del PP que governava la Generalitat Valenciana durant el període 1997 al 2011 i en canvi Elena Bastidas no arribara a un acord amb l’empresa, que es va veure obligada a plantejar un contenciós que li ha suposat a l’Ajuntament d’Alzira el pagament més d’un milió dos-cents mil euros per danys i perjudicis després de resoldre el contracte d’obra per a urbanitzar el polígon.
Aquesta dada demostra la falsedat de l’Alcaldessa d’intentar responsabilitzar a l’anterior govern d’aquesta indemnització atés que, mentre el seu propi partit ha adjudicat múltiples obres a l’esmentada empresa, ella no ha sigut capaç de vetlar pels interessos de la seua Ciutat i arribar a un acord més beneficiós per a Alzira.
Potser el millor seria que Bastidas demanara els diners dels comptes que Luis Bárcenas tenia a Suïssa per un import de més de 30 milions d’euros -pareix de comissions que es cobraven pel PP en adjudicar contractes a empreses constructores- i que no coste diners als alzirenys i alzirenyes.

Diego Gómez
Portaveu Compromís per Alzira

 
 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here