La Cremà tanca unes falles a Carlet sense incidents

3
339

El ingenio de los artistas falleros y el colorido de los monumentos se convirtieron anoche en cenizas con la cremà de los siete monumentos falleros de Carlet.

Tras indultar un ninot y prender la mecha que encendía sus monumentos, cada fallera mayor de las diferentes comisiones observaba entre lágrimas como las figuras ardían y desaparecían entre el humo y la ceniza.

La Nit de la Cremà puso el punto y final a las fiestas josefinas de 2013 sin ningún incidente que lamentar.

3 Comentarios

  1. Quina vergonya, tot en castellà. Només falta que l’Ajuntament de Carlet escriga «la Quemada de las fallas». Per l’amor de Déu!

  2. Bernat? que passa? no entens el Castellà? Vergonya?? de que?

    Vergonya deuries tindre del comentari que has soltat, i orgullós deuries d’estar si coneixes les dues llengües!

  3. Escolta Ana, si estem recolzant una festa valenciana, com a mínim caldrà que ho fem des del respecte a la llengua. Clar que entenc el castellà, i l’anglés, i el francés, però la meua llengua, dels meus pares, dels meus fills i de les meues falles és el valencià, i al PP li importa moltes vegades ben poc i s’ompli la boca de decirnos las cosas en castellano des de l’ajuntament i els prospectes que repartix . Jo tinc dret de que el meu ajuntament me parle en la meua llengua i les noticies les pose en la meua llengua. I es més, mirà si m’has indignat que vaig a buscar un grup de gent per reivindicar-ho. Els treballadors saben tots valencià. No tenen excusa i és el meu dret i estic ben orgullosa de reivindicar-lo! Això que vol dir?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here