La Cassolà del Forn epicentre festiu i polític d’Alzira amb la presència de Puig i Morera

0
490
Enric Morera i Ximo Puig

La cassolera d’enguany Cristina Benetó

La Plaça del Forn ha sigut este migdia l’epicentre gastronòmic i festiu d’Alzira amb motiu de la tradicional cassolà en la que han participat al voltant de 400 comensals que han asaborit un total de 60 cassoles d’arròs al forn. Però convidats per esta tradicional comissió fallera, esta reconeguda placeta de la Vila s’ha convertit a més en el centre de gravetat polític amb l’assistència dels síndics autonòmics,Ximo Puig (PSPV) i Enric Morera Compromís, junt l’alcaldessa de la ciutat, Elena Bastidas, i de diversos regidors tant del govern com de l’oposició.

Les falleres majors d’Alzira, Mer López i Carla Oliver han rebut la pala d’or de mans de la ffallera major de la Plaça del Forn, Mª José Sánchez i del president, José Ibáñez.

Especialment emotiu ha estat el relleu de la Cassolera en el que Cristina Benetó ha sistuït a Marta Castro. Les dos s’ham mostrat «molt orgulloses» d’esta important distinció fallera de trenta set anys d’antiguitat..

L’acte, al que han assistit una bona representació de les anteriors cassoleres, ha estat presentat per la fallera major d’Alzira 2012, Paula March.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here