Esclata Alberic en la primera despertà fallera

0
467

Ahir les comissións Falles d’Alberic, eixiren al carrer per a fer la primera Despertà de Falles.

Els carrers del poble s’ompliren de fallers per a dir-li als veins, que les falles estan en peu, que ara sí que va de bó, per a que tots disfruten amb ells, aquestes festes tan valencianes, i arraigades, desde fà molt de temps.

 

Els músics de la Sum d’Alberic, imprescindibles en aquestes festes, han acompanyat a la Falla El Corral i Comissió Local Fallera, on es barrejava la música i el soroll dels masclets.

 

L’olor a pólvora, café, bunyols i pastes,  han fet d’aquest començament preludi de que el món faller està viu. Dos dies mes de “Despertaes” queden per davant, fins a la Cremà.

 

A les 9, parada i esmorçar en els casals per a prendre forçes, ja que després continuava la festa.

 

A les 12,30, i per a rememorar el primer pasacarrer La Comissió Local Fallera, han eixit fallers amb el tratge negre per a lluir-los, en la Cercavila que han fet per el poble, per arreplegar a les portes de l’Ajuntament, a Antonio Carratalá, Alcalde d’Alberic, i anar a inaugurar el Casal Faller. En aquest acte han estat acompanyats per la Falla El Corral.

 

Huí també s’ha inaugurat el Casal de la Falla L’Amistat, per part dels Regidors, Mª Angeles Galdón i Francisco Bernal.

 

Després dels sopars que fan les distintes Comissións Falleres, totesles dies, hi han actes musicals per a disfrutar-los tots.

 

18 de març, a les 17,30 h., OFRENA A LA MARE DE DEU DEL ROSER.

 

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here