Els centres Carrasquer i Severí Torres de la Ribera són «prioritat» per a la consellera

0
494
L’alcaldessa i la consellera davant el monument de la Malva
La professora interina entregant la nota a la consellera

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Mª José Catalá ha manifestat hui a Alzira que varios centres educatius de la Ribera «es troben en el calendari d’actuacions de la conselleria» pel que fa a les revisions programades per la Generalitat en aquells centres que superen els 40 anys d’antiguitat.

Així ha assegurat als mitajns de comunicació locals que col.lelgis com el Carrasquer deSueca i el Severí Torres de Vilanova de Castelló, constitueixen, «unes de les preocupacions» dels seu departament tot i fer palés les actuals limitacions pressupostàries».

Català també ha manifestat que les escoles de música i els centres autoritzats, «són prioritaris» a l’hotra de pagar les subvencions dels anys 2011 i 2012 que la conselleria d’Educació els adeuda, però no ha concretat cap data per al seu pagament, «davant tidnre molts fronts oberts».

La representant del Consell ha fet estes manfiestacions a Alzira on ha recorregut varies falles, entre elles El Mercat i Plaça La Malva, a més de presenciar la mascletà junt l’alcaldessa d’Alzira i les falleres majors, Mer i Carla.

Català ha elogiat «l’esforç» de fallers com els de la comissió de La Malva en fer, any rere any, un dels millors llibrets de falla de la Comunitat Valenciana. Enguany aconseguia el segon premi, sols superat per Sant Roc de Torrent, municipi d’on és natural la consellera d’Educació.

Al finalitzar la mascletà una professora interina d’Alzira ha entregat a la consellera una nota on deia que la gestió seua l’ha deixat a ella i a centenars d’interins «sense un lloc de treball».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here