El Club Billar Sueca es proclama Campió d’Espanya per primera vegada en la seua història

0
368
Els components de l’equip campió d’Espanya

El Club Billar Sueca s’ha proclamat, per primera vegada, en la seua història, Campió d’Espanya, per equips en la modalitat de Jocs de Sèrie, després de la disputa del títol nacional en la localitat d’Elda.

En la fase final participaren quatre clubs amb el format de tots contra tots; en el primer encontre els riberencs derrotaren a Xiva petr 6-0, amb victòries de Cuenca, Mata i Garriga.

Més disputat va ser l’enfrontament al Coral Colón de Sabadell a qui venceren per 4-2. I en el tercer i últim encontre guanyaren el CE Eldense en la última partida en la que Cuenca s’impossà a Lacárcel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here