Truc, pilota valenciana i discomòbil programa faller a l’Alcúdia

0
245

La recuperació de les falles a l’Alcúdia, després d’una quinzena d’anys està essent ben rebut pels veïns que gaudeixen, així, dúna programació festiva extra fins el dia de Sant Josep.

Al voltant de la falla Tirant lo Blanc hi han varios actes  programats per a esta vesprada que passen pel campionat de truc a les 5 de la vesprada, la demostració, una hora després, de pilota valenciana al carrer Joan XXIII i la discomòbil prevista per a les 23,30 hores.

Demà continua la programació amb la despertà, xocolatà amb bunyols i tallers de manualitats pel matí, mentre per a la vesprada hi haurà, una cercavila, l’ofrena a la patrona de l’Alcúdia, dansà i ja per la nit, de nou discomòbil.

David Pascual / text i fotos 

Actuació dels Negrets durant la plantà

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here