El Mercat en grans i Camí Nou en infantils les falles trionfadores enguany d’Alzira

1
653
La fallera major i el president de Germanies, eufòrics
Germanies, la guanyadora de la secció 1ª
Camí Nou segona en grans

Camí Nou, la millor infantil

La falla El Mercat de l’artista, Rafael Ibáñez, ha sigut la trionfadora en la secció Especial de monuments grans d’Alzira en ser mereixedora del primer premi a juí del jurat. Camí Nou, que va guanyar l’any passat, ha quedat segona i la comissió Plaça Major s’ha classificat en tercer lloc.

En canvi la falleta infantil plantada per Camí Nou de l’artista local, Bernardo Estela, ha aconseguit la medalla d’or, per davant del Mercat que era segona i de la Plaça Major.

En la secció 1ª la victòria ha sigut per a la Plaça Germanies en monuments grans i Pintor Andreu en menuts. En la secció 2ª La Malva ha quedat la primera en grans mentre en infantils la glòria anava cap a la Plaça Alacant. En la secció 3ª El Parc ha fet la millor de les grans i La Malva la millor infantil. La nº1 de la 4ª secció ha sigut, sens dubte, Áusias March, amb varios premis, mentre en infantils l’honor de ser la primera era de l’Alquenència.

El president i la fallera major davant la millor falla d’Alzira

1 Comentario

  1. tongooooooooooooooooooo!!!, com gent que no està qualificada per a jutjar una obra d’art la fiquen de jurat???

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here