El Centre Integral de Majors crema la seua falla

0
219

Ahir per la  vesprada es consumiren en el foc les primeres falles de Carcaixent. Es tracta de les falles de les escoles i de la falla que cada any, des de la seua inauguració es planta en el Centre Integral de Majors (CIM).

Acompanyant a la Fallera Major del CIM i el seu President, han estat les Falleres Majors de Carcaixent, Cristina Jiménez i Rosa Cogollos, així com el President de la Junta Local Fallera de la ciutat José E. Amores.

L’acte ha contat amb la presència també de l’alcaldessa de Carcaixent i els membres dels grups polítics que ens representen a l’ajuntament.

El monument, realitzat pels membres del CIM ha esclatat en mil colors després de haver gaudit de les notes musicals de la xaranga que ha acompanyat l’acte i que ha fet ballar de debó tots els allí assistents.

D’altra banda, segueixen els muntatges de la resta de les falles que es planten en Carcaixent, accelerant els treballs per tal que demà en passar els diferents jurats estiga tot acabat.

 

David Vidal. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here