Cánovas del Castillo fa doblet a Carcaixent

0
668
La falla guanyadora
La menuda de Cánovas també ha trionfat

 

La falla Cánovas del Castillo ha estat la gran trionfadora de l’exercici faller 2013 a Carcaixent en aconseguir els primers premis tant en la categoria gran com en la infantil. La comissió Plaça Major ha sigut segona en les dos cagtegories, mentre, Creu-Julià Ribera era la tercera en les grans i Joan XXIII en les menudes.

L’acte, en el que han estat presents les primeres autoritats civils de la localitat ha estat presidit per les Falleres Majors de Carcaixent, Cristina Jiménez Rodríguez i Rosa Cogollos Montalban, així com el President de la Junta Local Fallera, José E. Amores.

El lliurament de premis que s’ha realitzat en el Passeig, com ve sent tradicional, ha omplit de color i il·lusions el poble durant una estona, en què per a uns ha estat motiu de satisfacció i per a altres de reflexió per a l’any vinent.

L’alt nivell participatiu de les comissions ha permés que Carcaixent s’haja vestit de gala per a tan important acte entre les diferents comissions falleres.

Per a cadascuna de les comissions de la ciutat el lliurament de premis és molt important, ja que ve a premiar el treball realitzat dia rere dia al llarg de l’exercici faller.

Malgrat estar en anys de retalls i malaurança econòmica, les falles han fet tot el que els ha estat possible per regalar a la ciutat uns dies de festa i omplir-la de monuments colorits, vistosos i bonics. I ho estan aconseguint. Un deu per a cadascuna i enhorabona. La lluita pels primers premis ha estat dura en cadascuna de les diferents categories, i totes volien veure el bandería amb el primer premi.

Pel que respecta a les crítiques falleres, els temes tractats aquest any han estat els generals que afecten a tota la població, destacant els desnonaments, l’atur i l’esclafit dels bancs. Respecte a temes locals l’ajuntament ha segut com sempre l’objectiu de la ploma dels escriptors fallers.

David Vidal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here