Molina transmiteix a Bastidas el «malestar» de CCOO per la reforma de l’Administració Local (Video ATV)

0
384
Paco Molina

El secretari general de CCOO-PV, Paco Molina i el màxim dirigent d’este sindicat en la Ribera, Josep Antoni Carrascosa, transmitiren, ahir, a l’alcaldessa d’Alzira i presidenta de la FVMP, Elena Bastidas, la seua «preocupació» i «malestar» davant la reforma de l’Administració Local que prepara el Govern.

«Ara que la política té que tindre ulls i cara, és a dir proximitat davant els greus problemes, el Govern prepara una centralització que farà allunyar-se de les necessitats dels ciutadans», manifestà Molina a Riberaexpress, a l’eixida de la reunió.

Els sindicaistes de CCOO, es queixaren,a més, a Bastidas que «no era de rebut que el Consell retornara a Madrid 193 milions d’euros corresponents a polítiques actives d’ocupació, quan en el País Valencià hi han 700.000 persones que necessiten d’estos recursos i d’esta protecció».

Molina li recordà a l’alcaldessa d’Alzira que aquesta «negligència», «li afectarà al seu poble i a la seua comarca donat que són recursos imprescindibles per a estos treballadors que no tenen més enllà de tres mesos de contractació».

Els sindicalistes a l’eixida de la reunió amb Bastidas

El dirigents de CCOO, qualkificaren de «positiva» aquesta primera pressa de contacte amb la presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies que ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Alzira.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU:http://alzirateveu.es/noticies/2013/2013_03_14-REUNI%C3%93-CCOO-AMB-ELENA-BASTIDAS-PER-BUSCAR-EL-CONSENS.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here