Usuaris i professionals d’ADISPAC es concentren a Alzira contra les retallades del Consell (Video ATV)

0
430
Lectura del manifest

Prop d’un centenar de persones entre suaris i treballadors del Centre Ocupacional La Ribera (ADISPAC) s’han concentrat, hui, a les portes de l’Ajuntament d’Alzira per protestar contra les retallades de les subvencions del Consell.

Unes subvencions que porten «congelades» des de l’any 2009, el que ha significat una «pèrdua adquisitiva pels increments de l’IPC, 10,2% i de l’IVA (dels 16 al 21%) que nosaltres hem tingut que assumir continuadament», segons el manifesta llegit.

Però, a més, segons els dirigents d’ADISPAC, la Generalitat ha anunciat «una retallada d’entre el 9% i el 13%» respecte a la subvenció concedida l’any passat.

El director del centre, José Luis Iñigo ha lamentat que en 5 anys la retallada total en el sector «s’apropa al 30%»pel que considera que, «amb estes xifres no podem seguir prestant una atenció de qualitat als usuaris discapacitats». Esta nova retallada li crearà al Centre de la Ribera un déficit pròxim als 60.000 euros en l’actual pressupost, segons ha reconegut Iñigo a Riberaexpress.

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://alzirateveu.es/noticies/2013/2013_03_14-ADISPAC-ES-CONCENTRA-DAVANT-AJUNTAMENT-ALZIRA-PER-RECLAMAR-LA-SEUA-SITUACI%C3%93.html

Concentració de hui en Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here