Un Alberic Juvenil sense idees empata (1-1) davant el Sant Marcelí

0
439

El Sant Marcelí desde el primer minut, ha eixit a guanyar el partir, amb un joc fluid i aplegant al área local amb rapidesa, per mitjà de Rafael, Pablo i Diego creant oportunitats de gol, on Fernando ha estat acertat baix els tres palos. El Alberic, era incapaç d’embastar una jugada d’atac que arrivara amb perill a la portería contraria, encara que en el minut 44, Toni, que havia sustituit a Max J. Oré, 4 minuts avants, ha marcat per el Alberic.

 

La segona part, el Marcelí ha tornat a assetjar la portería local, amb els mateixos protagonistes que en la primera part, i el Alberic tornava a intentar “voler i no poder”, amb balons que es perdien. En el minut 57, falta a la vora de l’àrea per Hector, rematant Daniel a porta i marcant el gol de l’empat. Quan parexia que el Alberic reaccionava i presentaba cara als visitants, es produix el canvit en el minut 67, de Lluis Dalmau, “delanter centre”, per un jugador menys ofensiu, com es Joan Vte. Ore.

 

S’ha vist un Alberic espés en el joc, falta d’actitut guanyadora, i en les mateixes carencies d’un patró de joc, que abans del 13 de gener. Els canvis d’entrenaor no han aportat ninguna millora a l’equip. L’apatia, falta de concentració d’alguns jugadors, definició en les jugades, no sols no s’han corregit, sinó que han empitjorat.

L’estadistica ens diu, que en els últims 8 partits, de 24 punts en joc, s’han conseguit 5 punts. Siguent l’únic equip al que ha guanyat el cuer, Alcácer.Estaven en el lloc 14 (antepenúltims), i a data de huí, estem igual.

Encara queden partits per a lluitar per la permanencia i mimbres hián. Per davant dos semanes per a rectificar i afrontar el proper partit amb garanties d’exit.

FITCHA TÉCNICA

Arbitre, Amelia Del Moral Valero. Molt bé. Amb autoritat i deixant jugar, applicant la “llei de l’avantatge”.

Ha mostrat targuetes grogues, als jugadors del C.E. Alberic: Luis Dalmau (65’), Joaquin Sanz (89’), Marc Roca (91’). Als del C.D. San Marcelí: Pablo Montesinos (25’), Alfonso Iglesias (70’), Carlos Martínez (78’), Hector Mohedano (86’)

Resultat: C.E. Alberic-1, Toni Meneses (44’) / C.D. Sant Marcelí – 1, Daniel Diaz (57’)

 

ALINEACIONS

C.E. Alberic. Entrenaor, Francisco Cicarella

 

Jugadors: Fernando Gil, Pau Barcas, Andreu Garrigues (Joan A. Garcia, 46’), Toni Asensio, Joaquin Sanz, Luis Dalmau (Joan V. Ore, 67’), Max J. Ore (Toni Meneses, 40’), Salva Calabuig, Alexandre Bosch, Marc Roca, Salvador Bono.

Destacats: Fernando Gil, Toni Asensio, Joaquín Sanz, Salva Calabuig , Marc Roca.

 

C.D. Sant Marcelí. Entrenaor, José Luis Bravo

Jugadors: David Casillas, Diego Chirivella (Raul Plaza, 75’), Jonathan Fernández (Alvaro Saez, 74’), Miguel Arias, Hector Mohedano, Manuel Mengot (Alfonso Iglesias,61’), Darío Ochando, David Plaza (Carlos Martínes,64’), Rafael Lizán, Pablo Montesinos, Daniel Diaz.

Destacats: Rafael Lizán, Diego Chirivella, Pablo Montesinos,Hector Mohedano.

 

Próxim partit: Alzira “A” – C.E. Alberic. 24.03.2013, a les 12,00 h.

 

Regional Preferent, partit Jugat ahir, 09.03.2013 –

Racing Algemesi – 1  /  C.E. Alberic – 3 (Andreu Garrigues, 2 – Ruben Escrivà, 1).

Trenca el malefici d’esprés de 4 messos  sense guanyar, el Alberic, que ix de la zona de descens.

 

Text/fotos:Eduardo Sala, corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here