Els artistes desafien al vent en la Plantà

0
436
Plantà de Camí Nou
Mer López este migdia
Plantà de la falla El Mercat

Els artistes fallers se la juguen, no tenen més remei si volen que el dia 17, a primera hora del matí, els monuments estiguen a punt, així que hui s’han proposat desafiar al vent ficant en marxa les grúes per alçar els remats de les falles.

En el Mercat una impressionant grua treballava este migdia per avançar un monument, que segons el seu president, Juan Blay «aspira a tot». Allí este matí es treballava a destall gtant en la falla com en la colocació dels 500 paraigües que taparan la pluja i el sol al carrer Faustí Blasco.

No massa lluny d’allí els debutants Germans Parra, en la divisió d’honor, dirigien la plantà; és un monument molt més alt que ample, 17 metres d’alçària per 11 d’amplària» comentava a Riberaexpress un il.lusionat Iván amb la primera falla gran que fa ell i el seu germà, Roberto. «La comissió ha confiat amb nosaltres i nosaltres ho hem donat tot» dien els Parra que confien en que el jurat s’apiga apreciar la seua obra.

Mer: «La setmana està fent-se una miqueta llarga»

Mentre la Fallera Major d’Alzira, Mer López, intentava passar d’incògnit, tot sola donant una miradeta a la plantà dels monuments més cèntrics. Allí davant la que ha sigut i ho és la seua falla de tota la vida confessava a este mitjà digital; «la setmana està fent-se una miqueta llarga, d’una banda tinc moltes ganes que estiguen plantades les falles, però al mateix temps sé que una vegada comence, la festa només durarà tres dies».

Com que les falles d’Alzira tenen molt de «caché», Mer ha estat convidada esta setmana en un montó de llocs i ai´xí ha estat en el balcó de l’Ajuntament de València convidada a presenciar una mascletà, ahir en una correguda a la plaça de bous, per a esta vesprada està convidada a una sessió d’spinning, però ja demà divendres li tocarà presidir la globotà a Alzira i dissabte la primera mascletà a la Plaça del Regne.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here