Sueca oferirà una fira d’atraccions durant les falles

0
354

Sueca oferirà durant els dies de Falles una fira d’atraccions, que s’ubicarà en el recinte firal junt a l’avinguda del Mestre Serrano, del 8 al 19 de març, després de l’acord mantingut entre el regidor de Festes, Dimas Vázquez, i empresaris del sector. “Al no ser una tradició el fet de comptar amb una fira en el municipi durant estes festes, hem demanat als empresaris que s’apliquen i oferisquen a la ciutadania una fira digna que contribuïsca al clima festiu que es respira en la ciutat estos dies, afegint un nou al·licient perquè els veïns isquen al carrer i els ciutadans d’altres municipis vinguen a visitar-nos i a disfrutar de les nostres Falles”, ha assenyalat Vázquez. 
Amb esta iniciativa, junt a les ja presentades al públic recentment consistents en una Ruta de la Tapa per restaurants i bars del municipi, una Ruta per a visitar els monuments fallers i una ruta per tots els casals, a més de la possibilitat d’estar informat de tot allò que fa referència a la festa gràcies a una nova aplicació per a telèfons mòbils, “les regidories de Festes i de Turisme ens hem esforçat a augmentar l’oferta lúdica de la ciutat, incentivant l’ambient faller que Sueca oferirà estos dies. Des de l’Ajuntament, desitgem que totes estes iniciatives tinguen una molt bona acollida per part de la ciutadania, i que grans i xicotets puguen disfrutar d’esta fira d’atraccions, que serà diferent a la que s’instal·la durant les festes de setembre, com així li ho vam sol·licitar als empresaris”, conclou Vázquez.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here