Un Mercat carregat de paraigües

0
526
Víctor Balaguer amb els 500 paraigües

Un col.lecció de paraigües de diversos colors adornarà, enguany, la Falla del Mercat, després que hui haja començat la intal.lació de 516 unitats en el carrer Faustí Blasco d’Alzira.

Els veïns han sigut els primers sorpresos davant la iniciativa del seu faller i amant de la fotografia, Víctor Balaguer.

Un centenar llarg de cables d’un costat a l’altre del carrer sostenen uns paraigües que van patrocinats, bé per botigues del barri, bé per fallers i particulars que posteriorment passaran a ser els propietaris. A 10 euros la unitat, la seua recaptació ha significagt «una ajudeta per a la falla».

«La idea no acabava de calar en un principi, però els últims dies he tingut que dir no, a molta gent perquè els paraigües no cabrien el carrer», confessa Balaguer mentre dirigeix la colocació.

El tradicional carrer Faustí Blasco adquirix, així, una vistositat inusual que, a bon segur, farà que siga molt visitat durant esta setmana fallera.

El vent ralentitza la plantà

D’altra banda hui ha continuat la plantà de les falles d’Alzira però a baix ritme davant el fort vent que ha bufat al llarg de tot el dia a la comarca. Sembla que demà dijous es donarà una bona espenta als monuments donat que amainarà la força del vent segons les previsions meteorológiques. Previsions que apunten cap a un bon oratge per al dia de la plantà, el pròxim dissabte, però que serà mes insegur per a les tres dies de falles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here