Carcaixent fica en marxa el dispositiu especial de falles

1
407

L’Ajuntament de Carcaixent arranca este dijous el dispositiu especial de Falles 2013, serà a partir d’este moment quan els primers ninots de falles comencen a omplir la localitat, concretament són 13 comissions falleres les que plantaran els seus monuments al carrer. Des de la Regidoria de Festes i la Regidoria d’Interior s’ha traçat un dispositiu especial amb l’objectiu de garantir la seguretat i la convivència entre tots, veïns i fallers.

33 tones d’arena

La brigada d’obres i serveis ha repartit més de 33 tones d’arena que s’utilitzaran en tots els monuments. També com en anys anteriors, s’han ficat a l’abast de les comissions, 1.500 cadires i 150 taulers, així com els escenaris que utilitzaran els fallers per a les berbenes i disco-mòbils que es realitzen estos dies.

Precisament, el Regidor de Festes, Fernando Cortell s’ha referit a este aspecte i ha recordat que “atès que s’utilitzen els espais públics, com els carrers i les places per a fer estes festes, és important que els fallers es responsabilitzen de deixar-ho tot net una vegada finalitze la festa així com també, que es respecten els horaris marcats per a estos dies que en estos casos serà fins a les 4 de la matinada »

Pel que fa als serveis generals, com ara, l’enllumenat públic, l’horari d’encès s’allarga fins a la 1:30 de la matinada, des d’este dijous i fins al dia 19 de març. El servei de recollida de fem s’amplia, així es repartiran 112 contenidors per tots els casals fallers (3 resta, 2 vidre, 2 envasos, 1 cartró) que es retiraran i reposaran tots els dies en horari habitual. També el servei de l’ORA quedarà suspès fins al dia 20 de març a les 9 del matí

Per a la nit de la Cremà, Cortell també ha explicat que l’Ajuntament de Carcaixent ha dissenyat un pla d’acció “s’ha preparat un pla especial de neteja amb equips formats per Procarsa i ACCIONA amb el qual tenim la seguretat que el dia 20 de març la normalitat estarà restablida en tot el casc urbà”

A més en tots els actes oficials, com ara el Lliurament de Premis o l’Ofrena, hi haurà una dotació de Protecció Civil i una Ambulància de la Creu Roja per a garantir la seguretat de tots.

 

1 Comentario

 1. ¡¡¡ Que transparencia en la información demuestran esta gente del equipo de gobierno , cuando quieren !!!
  Seguro que el contertulio Lluis les estará muy agradecido , aunque no le he visto pedir información de este tipo , aunque si de otros , a los cuales no ha recibido ningún tipo de respuesta.
  ¿ Porqué no le vais a tomar el pelo a …………..? No lo pongo porque el administrador me banea. TOC TOC TOC
  ¿ Pero vosotros , los del equipo de gobierno , que os habéis pensado que somos los ciudadanos ?
  Estáis demostrando no tener ningún tipo de respeto por Carcaixent.
  ¡¡¡ Ale , a la calle , a las fallas , a ver si os sueltan algún tipo de comentario de los que os merecéis !!!!! TOC TOC TOC

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here