Albert proposa la implantació de panells informatius en Carcaixent

3
367

 

Carles Albert (esquerre)

El regidor no adscrit de l´Ajuntament de Carcaixent, Carles Albert ha proposat per a que es debata en la propera sessió ordinària del Ple que es convoque, la implantació de panells informatius per tota la ciutat.

Encara que en diversos punts de la localitat hi ha panells envidrats per a l’exposició d’informació d’especial interés per a la ciutadanía de Carcaixent, estos resulten restrictius de cara a qualsevol ciutadà, associació, comerç,… ja que en estos panells envidrats només l’entitat o entitats que tenen clau del dit panell poden accedir i fer ús d’ell, no podent-se aprofitar per veïns, associacions o comerciants per posar alguns exemples.

Un altre dels exemples que es posa sobre la taula, és la necessitat de comptar en la nostra localitat amb diversos panells informatius en diversos punts de la localitat per a la col·locació d’esqueles de les persones que han faltat. Al nostre entendre denunciem el dret a què els nostres difunts tinguen un acomiadament el més digne possible i tal reivindicació passa per no permetre més la col·locació d’esqueles dels nostres sers volguts en qualsevol mur, paret, pal, senyal de circulació o col·locant-se unes damunt d’altres.

A tot l’anteriorment descrit, s’unix la necessitat d’harmonitzar d’una vegada per sempre la col·locació de cartells informatius en llocs dedicats a este efecte i no utilitzar «qualsevol lloc» per a tal efecte, acció que crea la sensació de «brutícia» i «ciutat sense llei».

L’objectiu que Albert pretén, no és un altre que oferir des de l’Ajuntament de Carcaixent els mitjans disponibles perquè qualsevol esdeveniment que ocórrega en la nostra localitat tinga la màxima difusió possible, ja que creiem en el dret a la informació dels nostres conveïns, però dins d’un orde i una harmonització.

 

 

 

3 Comentarios

  1. Y perque en tal vegada de debatre chorraes sobre panells informatius, no defenen els interesos dels ciutadans y trauen a parlar sobre tots els impostos que pagem els ciutadans de carcaxent perque es una exageracio el que es paga aÇi en este poble. senpre parlant sobre tonteries.

  2. Un diez Salva, este hombre y el resto solo saben decir y redecir lo que los demás no hacen y ellos cuando piensan en hacer algo……xoff Panel informativo ….Muy bien…tu y tu mentora Conxa dos.

    Señores concejales esté PUEBLO espera más de ustedes, ahora descansen y disfruten de las fallas.

    Un saludo,
    Ciudadano hasta el gorro de concejales sin valor……PP(L.B.A.I…etc) – PSOE (C.G.S) – MissJuanito…..enhorabuena campeones!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here