Emotiu homenatge al pare de la Fallera Major de Carcaixent

4
476
La Fallera Major emocionada durant l’homenatge

Carcaixent espera ja la setmana fallera que està a punt de començar. I són molt els actes que es celebren al llarg d’aquestos dies.

Un dels que es va produir ahir fou l’homenatge que li varen retre les falles carcaixentines a Fernando Jiménez, recentment desaparegut, i pare de la Fallera Major de Carcaixent Cristina Jiménez Rodríguez.

La Fallera Major de Carcaixent assistí a l’acte d’homenatge a son pare acompanyada per la Junta Local Fallera de la ciutat i representants de la resta de les falles carcaixentines.

En primer lloc es van realitzar parlaments, molt emotius, per part de membres de la comissió Avinguda Germanies, falla a la qual pertanyia Fernando i de la qual és també membre Cristina. Seguidament, i per finalitzar l’acte, amb el só de fons de la música tingué lloc una mascletada en el seu honor.

Des del primer moment el món faller de la ciutat de Carcaixent es va volcar amb Cristina i tota la seua família mostrant-los per tot arreu mostres d’estima i amistat.

Cristina, natural d’Ávila, veurà complida, el proper mes d’abril, la il·lusió tant d’ella com de Fernando de veure plantada una falla en la ciutat dels seus orígens.

 

Coincidència d’actes

L’acte d’homenatge al pare de la Fallera Major de Carcaixent coincidí amb la celebració ritual del Dia de la Independència, organitzat per l’ajuntament de la localitat. Aquest fet provocà que nombroses persones no pogueren assistir a un dels dos actes. En l’homenatge a Fernando no es van veure ni a l’alcaldessa de Carcaixent (Presidenta nata de la junta Local Fallera) ni a cap regidor delegat. Una pura coincidència.

 

Setmana fallera a Ávila.

Al voltant de cinc-cents fallers i falleres de Carcaixent es desplaçaran del 6 al 8 d’abril a Ávila, per celebrar una setmana fallera a la ciutat castellana. La Junta local Fallera de Carcaixent està ultimant de detallar els actes a realitzar i que comptarà amb la plantada de monument, despertades i cremada de la falla, entre altres celebracions.

Festa d’interés turístic local

Carcaixent està a punt per encetar la setmana fallera i perdurar en la tradició de plantar falles. Una tradició que ve de lluny, des de 1930, aproximadament. Dins d’aquesta, des de 1971 es celebra el concurs de presentacions falleres. Actes que realitzen les diverses comission de la ciutat i on es poden observar autèntiques obres d’art. Aquest any, la Generalitat Valenciana ha atorgat a les presentacions falleres de Carcaixent la distinció de Festa d’interés turístic local, fet que potencia les falles carcaixentines i les seues presentacions falleres.

 David Vidal

 

4 Comentarios

  • Tranquilidad, Chistorra. La justicia está para eso, cuando alguien denuncia o recurre a ella, y si la justicia lo estima oportuno y conveniente, investiga. Es así de sencillo. ¿Por qué le molesta tanto?.Tranquilidad, y buenas fiestas.

   • ¡¡¡ Que nerviosillos están algunos !!! ¿verdad ?
    Me » gusta » el nivel de comentarios de algunas nuevas incorporaciones de contertulios . jaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Esto ya se parece mucho a los Plenos TOC TOC TOC

    Algunos ejemplos:

    -Chistorra
    11/03/2013 – 19:23
    Algú que avise a Anna Calatayud, aço de tanta festa cal ser investigat.

    -Chistorra
    11/03/2013 – 10:07
    Corre!!!! Correeeeee a la fiscalia, al TSJCV, al Defensor del menor, el Defensor del Poble, el Sindic de Greuges, el TPI de la Haya i a la UNESCO, es intolerable la clarisima malversació que es va fer ahír de bunyols a l’Ajuntament!!!!! I segur que els que sobraren els van vendre al mercat secundari!!! Hi ha molt que investigar.

    -Joan Calabuig
    08/03/2013 – 16:24
    Per favor, que algú avise a Ana Calatayud!!!! Aço es un escandol impresionant!!! Cal anar a la fiscalía, al defensor del poble, al defensor del menor, al Sindic de Greuges, al TSJCV y a la UNESCO per denunciar aquesta estafa. Per favor, hui millor que demá!!!

    -NANA
    09/03/2013 – 9:20
    Eso eso, y la chica de UxD no dice res? Que calladita… Seguro que tiene un pacto secreto oscuro y terrible con la sobrina de la concejala para que la mujer del cuñado de la alcaldesa no sepa que la madre del denunciante está a sueldo de un enchufado reciente del hermano y a la vez primo tercero de un afiliado del PP en Procarsa, con el que mantiene tratos de favor… ¡Más claro agua! ¡¡Un escandalazo y ella calladita!! Pregunten, pregunten y verán que sorpresa. ¡Que decepción esta muchacha! Una semana ya sin denunciar a nadie ni pedir dimisiones ni ná…

    -Talens
    11/03/2013 – 19:15
    Che, Dios Salve a Donya Anna. Si no fora per ella…. gracies a ella Compromis te algú en qui confiar. Au ves i rentat

    -Chistorra
    09/03/2013 – 17:26
    Senyora Kako, llegir els seus comentaris donen ganes d’anar a buidar la panxa. Bona vesprada.

 1. xapo per a la nostra Fallera Major del poble, hi han habut poquetes com ella ¡¡, el saber estar, la simpatia i la humanitat, ja podrien aprender moltes d´ella, la majoria sols han volgut ser el centre d´atencio i que els alçen la f…….aixo ni son falleres ni son res. I no cal parlar de lo guapa que es, la mes guapa de l´historia de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here