Victòria patida de la UD Alzira davant el Borriana (2-1)

0
469
David Verdú autor del primer gol

L’Alzira guanyà al Suñer Picó davant el Borriana 2-1. El conjunt blaugrana va patir en els últims minuts de la segona part a causa de la gran pressió visitant provocada per el gol de Victor Albalat que donava esperances als castellonencs. No obstant, l’equip de la capital de la ribera va saber fer front a la situació i s’imposà als borrianencs.

A la primera part, els dos conjunts desplegaren un joc actiu i d’això mateixa es va aprofitar els Tigres de la Ribera per a fer el primer gol per part de David Verdú al minut 19. Després d’avançar-se al marcador el conjunt local, els borrianencs no es rendiren i començaren a fer uns atacs tímids cara a la porteria de Joan. Els riberencs contestaren amb la mateixa arma amb una igualtat màxima en l’encontre.

Els restants 45 minuts foren en gran part un monopoli de control per part de la UD. Així, al minut 60 després d’una jugada on va destacar el bon joc desplegat amb ella, Pierrick definí a la perfecció per a batre a Rubén. Els blaugranes volgueren sentenciar el partit, de fet, l’equip alzireny perdonà moltes ocasions manifestes de gol. Això provocà que el Borriana amb una de les seues ocasions que va tindre li marcara a l’Alzira, per a nerviosisme de la escassa parròquia local i també de la banqueta liderada per Dani Ponz.

Finalment i amb cert patiment, la UD Alzira aconseguí els tres punts vitals per a continuar a la zona privilegiada de la classificació de la tercera divisió del grup sisè. La pròxima setmana la UD jugarà al camp de l’Acero, amb l’objectiu obtindre els tres punts i per a fiançar-se als llocs de promoció.

Fitxa tècnica

Alzira: Joan; Óscar Prats, Mateos, Joan Onrubia, Ortega; Coke, Valiente; Maros Campos (Miguel Ángel, 76′), David Verdú (Micó, 62′), Pierrick i William (Jorge, 63′)

Borriana: Rubén; Roberto, Jaume, Postin, Víctor Rubio; Chiva (Emilio Tauste, 46′), Casanova, Víctor Albalat, Ronan (Hidalgo, 52′), Vicen i George (Pepe Castell, 59′)

Gols: 1-0 m. 19 David Verdú, 2-0 m. 59 Pierrick, 2-1 m. 74 Víctor Albalat

Àrbitre: Márquez Gordo. Amonestà als locals Verdú, Campos i Coke i als visitants Postin i Roberto. Expulsà a Casanova per doble groga al m. 78.

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 300 espectadors.

Sergi Rosell (@_SergiRosell_)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here