Maria Peiró rep l’Insígnia d’Igualtat d’Alzira davant la seua lluita pels drets de les dones

0
429
Maria Peiró esta nit a la Casa de la Cultura

La mestra jubilada, Maria Peyró Morant, ha rebut esta nit, de mans de l’alcaldessa d’Alzira, l’Insígnia d’Igualtat, en homenatge a la seua «continua i perllongada activitat pels drets de les dones». Maria ha estat pionera en introduir a Alzira l’educació en la igualtat a les àuless

Maria, que ha sigut mestra de pàrvuls, d’Educació Especial i, fins i tot, d’adults ha mostrat el seu «agraïment» i «l’estima pel poble d’Alzira», tot i ser natural d’un menut municipi de la Safor. Ha estat una de les fundadores del Grup Debat per La Igualtat i «un exemple de dona lluitadora per la igualtat».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here